Ga naar de inhoud

Waarom Krachtig Online?

  • Leestijd 2 min

De naam zegt het al, ik zorg dat jouw bedrijf Krachtig Online vindbaar is. En dan heb ik het niet over SEO en Google Adwords campagnes, maar over alles wat met jouw website te maken heeft.

Ik ga samen met je aan de slag met je website

Een goede website voor je bedrijf is belangrijk, maar er goed mee kunnen werken is nog belangrijker.

Wanneer ik met ondernemers praat over hun website, dan hoor ik ze vaak klagen over hoe ingewikkeld het allemaal is. Ze weten niet goed waar ze moeten beginnen of hoe ze iets kunnen verbeteren. Hierdoor wordt het plaatsen van nieuwe content vaak uitgesteld wat natuurlijk erg jammer is.

Ik help ondernemers weer grip te krijgen op hun eigen website

Je kunt pas echt optimaal resultaat uit je website halen als je weet hoe alles werkt.

Door het geven van trainingen & workshops geef ik je meer inzicht in de mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. Dit stelt je in staat om optimaal gebruik te maken van je website als marketingtool.

Ook het onderhoud van de website is vaak een doorn in het oog terwijl dit echt belangrijk is. Je website is belangrijk om goed online zichtbaar te zijn. Je wilt natuurlijk niet dat een hacker jouw website kan overnemen door verouderde plugins.

Krachtig Online, alles voor jouw website

Of het nu gaat om een kleine aanpassing op je website, het uitbesteden van onderhoud, of het ontwikkelen van een compleet nieuwe website, bij Krachtig Online kun je altijd terecht voor tips en advies.

Is jouw bedrijf al Krachtig Online?

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

Tot snel,
Ralph Mol – Krachtig Online

Volg Krachtig Online ook via:

Facebook & Linkedin