Ga naar de inhoud

Geen reserve bril

  • Leestijd 2 min

Mijn vakantie zit er weer op, een vakantie die vooral heel erg warm was. Ook een vakantie waar ik toch echt wel aan toe was. Even wat gas terug nemen van de alledaagse dingen en de projecten waar je dagelijks mee bezig bent. Heerlijk toch. Dat heeft een mens echt nodig om weer energie en inspiratie op te doen.  

Dankzij de hitte (dagelijks boven de 32 graden in NL) tijdens de vakantie hebben we vooral veel in het water gezeten. Zwemmen, waterskiën, suppen, allemaal prima om even af te koelen. Waterskiën is nog moeilijker dan het lijkt, maar erg gaaf om een keer gedaan te hebben.  

Het suppen ging me een stuk beter af. Het balanceren op een surfplank leer je niet snel af blijkt wel. Hoewel……. 

Na een uur suppen zonder te vallen ging het uiteindelijk toch nog mis. Toen ik even niet oplette omdat er op een plank voor me wat gerommeld werd verloor ik mijn evenwicht, BOEM! Daar lag ik in het water. Geen probleem natuurlijk want het koelt lekker af. Totdat ik me besefte dat ik voor mijn val mijn bril nog op had.  

Dat had ik niet voorzien. Wat nog het ergste is, het was mijn enige bril en ik kan echt niet zonder. Na een uur zoeken in het water (troebel, diep en vol met waterplanten) helaas mijn bril niet meer terug gevonden. Dat is ongelooflijk balen, maar vooral erg dom van mijzelf.  

Eigen schuld, dikke …… 

Ik had er natuurlijk voor moeten zorgen dat mijn bril veilig was of dat ik in ieder geval een back-up bril had. Dat is ook wat ik mijn klanten altijd vertel als het over hun website gaat. Zorg dat je website veilig is en dat je een goede back-up geregeld hebt.  

Hoe zorg jij ervoor dat jouw website veilig is? Er kan altijd iets misgaan, dus denk hier goed over na. Bel of mail me als je hulp nodig hebt of de beveiliging wilt uitbesteden.  

Mijn bril komt waarschijnlijk nooit meer boven water.
Laat dit met jouw website niet gebeuren. 

Met een leesbril heb ik de laatste dagen van de vakantie nog kunnen redden gelukkig. Mijn nieuwe bril is besteld en ik heb een back-up bril besteld voor als ik straks weer het water op ga. 

Hoe was jouw vakantie? 

Tags: