Ga naar de inhoud

Eindelijk, gevonden!

Want jij bent vast op zoek naar een webdeveloper die ontzorgt en met je mee denkt. Bij Krachtig Online vind je alles wat je nodig hebt voor jouw website of webshop.

Hallo, ik ben Ralph Mol.

Webdeveloper, sparringspartner, trainer en adviseur voor WordPress en WooCommerce projecten.

Dan ben je bij Krachtig Online aan het juiste adres. Met WordPress als CMS ben jij in-control over je eigen website.

WordPress is eenvoudig in gebruik, snel te leren en vooral goed uit te breiden. Voor elk bedrijf kan een passende website worden gerealiseerd.

Krachtig Online helpt ondernemers om de website in te zetten als betrouwbare marketing tool.

Een professionele webshop (laten) maken?

WooCommerce is dé tool voor jouw shop

Wil jij meer omzet genereren door online te verkopen? Dan is WooCommerce de oplossing.

WooCommerce geeft je alle tools die je nodig hebt om jouw producten of abonnementen online te verkopen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Laat je dan adviseren door Krachtig Online.

Je hebt een mooie website, maar wat nu? Je moet er wel zelf mee aan de slag. En dat is helemaal niet ingewikkeld. Tenminste, als je weet hoe het werkt.

Krachtig Online gaat je helpen. Hoe?

Door het geven van 1-op-1 trainingen en en workshops. Dit werkt beter en sneller dan wanneer je uren bezig bent met het zoeken naar online tutorials op Youtube.

Wil je weten hoe dit werkt?

Hoe blijft je website veilig en betrouwbaar?

Periodiek onderhoud als service

Hoe zorg je ervoor dat je website veilig en betrouwbaar blijft. Simpel, met een onderhoudscontract van Krachtig Online.

Met een onderhoudscontract ben je er zeker van dat de website up-to-date blijft en dat er altijd een recente back-up beschikbaar is.

Gun jezelf een gerust gevoel en laat je website onderhouden door Krachtig Online.

De voordelen van
Krachtig Online

Wil je een website laten maken of heb je ondersteuning nodig? Dan ben je bij Krachtig Online op het juiste adres.

Krachtig Online biedt tal van diensten die je gaan helpen om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Diensten:

 • (door)ontwikkeling WordPress websites
 • WooCommerce webshops
 • Hosting & domeinregistratie
 • SSL certificaten
 • Onderhoudcontracten
 • Workshops en 1-op-1 trainingen

Reviews

4,8 11 reviews

 • Avatar Coraline Steingueldoir ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ralph Mol is een warmhartige man, met het hart op de juiste plaats. Hij is altijd de eerste om te hulp te schieten. Op een zeer rustgevende en duidelijke … More manier geeft hij advies waar je ook 'echt' iets mee bent. Het is een voorrecht voor mij om Ralph in mijn netwerk te hebben. Wil je zelf ook meer grip krijgen op jouw Wordpress website? Neem dan zeker met hem contact op. Je krijgt een persoonlijke opvolging en training, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering. Bedankt Ralph voor jouw meerwaarde!Vriendelijke groeten,Coraline
 • Avatar Liesbeth van Deemter ★★★★★ 2 jaar geleden
  Voor Bever Innovations te Zierikzee heeft Ralph Mol - Krachtig Online onze 3 websites geoptimaliseerd. We hebben deze websites in eigen beheer, maar Ralph … More onderhoudt ze, ondersteunt mij met IT zaken en helpt waar nodig! O.a. omdat er veel beeldmateriaal gebruikt wordt, werden ze steeds trager. Na de optimalisatie van Ralph zijn ze heel veel sneller - zowel op pc als mobiel. Ook geeft Ralph goede tips en tricks - uitleg hoe nog meer te verbeteren. Altijd snel met hulp en antwoord.Ralph is een superfijn persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader!
 • Avatar Angelique / AMG Coaching ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ralph is een krachtige professional die snel reageert op vragen die ik heb over mijn website op WordPress. Hij heeft ontzettend veel kennis en kunde over … More de mogelijkheden van WordPress, maar ook zijn service vanuit Krachtig is zeer goed. Ook als mens is Ralph een fijne vent om mee samen te werken. Ik ben al jaren een tevreden klant!
 • Avatar Nancy van den Brand ★★★★★ 7 maanden geleden
  Fijn om inzicht te krijgen wie nu mijn echte doelgroep is, wat ik belangrijk vind om uit te dragen en hoe ik dat kan gaan doen . Ralph ,geeft stap voor … More stap handvatten om dit verder uit te werken en hoe dit straks weer naar buiten te brengen. Super begeleiding!
 • Avatar Elke Peeters ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ralph is een topper! Zoveel geduld dat ie heeft om ieder euvel tot een goed einde te brengen. Zelfs met digi-klunzen zoals ik achter het klavier lukt hem … More dat. Dankjewel voor de helpende hand, de support en het meedenken. Heel fijn!
 • Avatar Mieke van Chastelet ★★★★★ 2 jaar geleden
  Bij Bever Innovations hebben wij drie divisies, en dus ook drie websites. Deze websites hebben wij zelf in eigen beheer, maar voor onderhoud of extra technische … More support is Ralph altijd te bereiken voor hulp. De communicatie loopt snel en soepel, en Ralph denkt altijd mee hoe het beter kan. Hij helpt ons op een fijne manier en heeft verstand van zaken. Je kunt Ralph Mol met een gerust hart inschakelen!!
 • Avatar Mirjam ★★★★★ een jaar geleden
  Ralph stond ontzettend vlug voor mij klaar. Ik had problemen met updates op mijn website wat me niet lukte en daar heeft hij bij geholpen. Nu werk alles … More weer naar behoren. Ontzettend bedankt!
 • Avatar Wilfried Dries ★★★★ 3 jaar geleden
  Krachtig online heeft mijn website zorgvuldig opgebouwd en vormgegeven.Ralph denkt mee over de doelstellingen van de website en het realiseren hiervan. … More
 • Avatar Alie Boz ★★★★★ 2 jaar geleden
  Prut ik kan niet meer e-mailen naar gmail adressen.. de oplossing die ik kreeg was onbegrijpelijk voor me. Niet voor Ralph! Binnen no-time had hij het … More voor elkaar en kan ik weer mailen!
 • Avatar Angelique MTNL ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ralph is een krachtige professional die snel reageert op vragen die ik heb over mijn website op WordPress. Hij heeft ontzettend veel kennis en kunde over … More de mogelijkheden van WordPress, maar ook zijn service vanuit Krachtig is zeer goed. Ook als mens is Ralph een fijne vent om mee samen te werken. Ik ben al jaren een tevreden klant!
 • Avatar Mirjam's Moestuin ★★★★★ een jaar geleden
  Ralph stond ontzettend vlug voor mij klaar. Ik had problemen met updates op mijn website wat me niet lukte en daar heeft hij bij geholpen. Nu werk alles … More weer naar behoren. Ontzettend bedankt!
 • Avatar Peter de Kok ★★★★ 2 jaar geleden
  prima hoor !
 • Avatar Sonja van Poortvliet ★★★★★ 3 jaar geleden
  Krachtig Online gaat door tot er een oplossing gevonden is voor je Wordpress website. Krachtig, no-nonsense en betrouwbaar!

Schrijf een Review

Over mijzelf

Klein stukje over mijn missie en visie