Ga naar de inhoud

WordPress update week 38 2023

  • Leestijd 4 min

Verbeter je zichtbaarheid online

In de huidige digitale wereld is het voor ondernemers essentieel om online zichtbaar te zijn. Een goede website is daarbij erg belangrijk. Met een WordPress website kun je snel en eenvoudig een professionele website maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is voor potentiële klanten? En hoe trek je meer bezoekers naar je website?

Tips voor online zichtbaarheid met WordPress

  • Maak een website die relevant is voor je doelgroep. Denk goed na over wie je doelgroep is en wat ze zoeken. Zorg ervoor dat je website inhoud biedt die relevant is voor hun interesses. Hoe bepaal je je doelgroep?
  • Gebruik goede zoekmachineoptimalisatie (SEO). SEO is het proces om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines. Er zijn veel dingen die je kunt doen om de SEO van je website te verbeteren, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden en het schrijven van goede content. Is mijn website SEO in orde?
  • Promoot je website. Laat mensen weten dat je website bestaat. Deel links naar je website op social media, in nieuwsbrieven en andere online kanalen. Hoe promoot ik mijn website?

Specifieke tips voor WordPress websites

  • Gebruik een goed thema. Een thema bepaalt het uiterlijk van je website. Kies een thema dat past bij je bedrijf en je doelgroep.
  • Installeer de juiste plugins. Er zijn veel plugins beschikbaar die je website kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan plugins voor SEO, social media integratie en contactformulieren.
  • Houd je website up-to-date. Zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is met nieuwe content. Dit zorgt ervoor dat je website relevant blijft voor je doelgroep.

Conclusie

Een goede website is de basis voor online zichtbaarheid voor ondernemers. Met een WordPress website kun je snel en eenvoudig een professionele website maken. Door de juiste tips en tricks te volgen, kun je ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is en meer bezoekers trekt.

Bonus tips

  • Schrijf goede content. Content is koning. Zorg ervoor dat je website content bevat die relevant en interessant is voor je doelgroep.
  • Gebruik sterke call-to-actions. Vertel je bezoekers wat je van ze wilt. Wil je dat ze contact met je opnemen? Wil je dat ze een product of dienst kopen? Zorg ervoor dat je call-to-actions duidelijk en overtuigend zijn.
  • Meten is weten. Gebruik analytics om te volgen hoe mensen je website gebruiken. Dit helpt je om je website te verbeteren en te optimaliseren voor meer bezoekers.

Met deze tips kun je je online zichtbaarheid met een WordPress website vergroten en meer klanten bereiken.

Deze week in de update:

57 kwetsbaarheden in plugins en 0 in WordPress thema’s

Gevonden kwetsbaarheden in 2023: 3461 plugins | 159 thema’s

WordPress plugins

Deze plugins zijn opgemerkt als kwetsbaar. Zorg dat je van deze plugins de laatste versie hebt geïnstalleerd. Vergeet uiteraard niet om eerst een back-up te maken.

Website Builder by SeedProd
Essential Addons for Elementor
Enable Media Replace
Fluent Forms
ShortPixel Image Optimizer
WPvivid
WPvivid Backup Plugin
PageLayer
ProfilePress (2x)
Essential Blocks
Modula
Slimstat Analytics
wpDiscuz (3x)
Booster for WooCommerce (2x)
Feeds for YouTube
File Manager Pro

MapPress Maps for WordPress
PowerPress
WP Customer Reviews
Poptin
Welcart e-Commerce
WordPress File Upload
Statify
MasterStudy LMS
Herd Effects
WPSchoolPress
Bit Assist
Funnelforms Free
Testimonial Slider Shortcode
Essential Blocks Pro
Checkout Field Editor
WooCommerce CVR Payment Gateway (2x)

WordPress plugins – onopgelost

Deze plugins zijn opgemerkt als kwetsbaar, maar er is geen update beschikbaar. Neem contact op met de ontwikkelaar van deze plugin of overweeg om een alternatief te gebruiken.

Quiz And Survey Master
Read More & Accordion
Allow PHP in Posts and Pages
Awesome Weather Widget
BAN Users
Crayon Syntax Highlighter
Dropbox Folder Share (2x)
Horizontal scrolling announcement (2x)
Google Maps Plugin by Intergeo

JQuery Accordion Menu Widget
Leyka
Login with phone number
Photospace Responsive
Simplr Registration Form Plus+
Super Store Finder
WooCommerce Beta Tester
WP User Control
WS Facebook Like Box Widget

WordPress thema’s

Deze thema’s zijn opgemerkt als kwetsbaar. Zorg dat je van deze thema’s de laatste versie hebt geïnstalleerd of selecteer een ander thema dat wel regelmatig wordt bijgewerkt.
Vergeet uiteraard niet om eerst een back-up te maken.

Bron: iThemes Security