Ga naar de inhoud

Leren werken met WordPress

  • Leestijd 2 min

Een website met een CMS (zoals WordPress) is net als een auto.
Je kunt een hele mooie, stoere, snelle, luxe auto hebben, maar als je er niet mee kunt rijden, heb je er niet veel aan. Dat is met een website net zo. Je moet even leren werken met WordPress zodat je met plezier en vertrouwen zelf aan de slag kunt.

Meer dan alleen websites bouwen

Ik vind het belangrijk dat een website op de juiste manier gebruikt wordt. Daarvoor is het soms nodig om advies en training te geven aan de gebruikers. Met veel plezier help ik ondernemers wegwijs te maken in het gebruik van WordPress d.m.v. workshops/trainingen en 1-op-1 sessies. Tijdens deze momenten kan ik laten zien wat WordPress allemaal te bieden heeft en kan ik meteen antwoord geven op de vragen die gesteld worden. Uit ervaring weet ik dat dit van enorme waarde is voor de deelnemers. Meestal stappen ze vol energie en inspiratie weer naar buiten.

Wat leer je tijdens de training WordPress Basics

Wil jij leren werken met WordPress of wil je je WordPress kennis weer opfrissen , dan is de training WordPress Basics echt iets voor jou.

Tijdens deze training laat ik je zien hoe de werkwijze van WordPress is en hoe je met de ingebouwde Gutenberg Editor eenvoudig je pagina’s en blogs maakt. Maar niet alleen dit. Ik ga je laten zien hoe je snel en eenvoudig een back-up kunt maken, zelf kunt starten met SEO, wat de oorzaken zijn van een trage website, hoe je het best een thema of plugin kunt kiezen en hoe je ervoor zorgt dat jouw website veilig blijft.

Kortom, deze training is een goede basis voor iedereen die met WordPress gaat starten of net gestart is.

Heb jij een vraag over WordPress?

Blijf niet te lang lopen met vragen over WordPress of WooCommerce.
Hoe langer jij rond blijft lopen met je vragen, hoe langer het duurt voor je een antwoord krijgt en dus weer door kunt.

Mail jouw vraag gewoon even naar ralph@krachtig-online.nl of reserveer een gratis adviesgesprek.