Meteen naar de inhoud

Helpdesk voor kleine en grote problemen

 • Leestijd 2 min

Heb jij dat wel eens? Dat je ineens een probleem hebt met je website of webshop?

 • Een plugin die moeilijk doet na een update?
 • Een “white-screen” wanneer je wilt inloggen in je website?
 • Een onverklaarbare hoeveelheid SPAM die verstuurd wordt via jouw website?
 • en zo nog veel meer…

Dit zijn situaties die vaak veel tijd kosten om zelf op te lossen, als het je al lukt. Veelal zijn de oplossingen vrij technisch en niet voor iedereen zomaar uit te voeren. Je maakt het misschien alleen maar erger.

Gelukkig is er een makkelijke oplossing!

Heb je een probleem en kun je het zelf niet oplossen, dan schakel je natuurlijk Krachtig Online in. De helpdesk voor kleine en grote problemen van jouw website of webshop.

Wat voor jou ingewikkeld lijkt is, is voor mij waarschijnlijk een kleinigheid. Je kunt eenvoudig contact met me opnemen om jouw probleem te bespreken.

Ralph Mol Krachtig Online

Het bewijs

Deze klanten hebben inmiddels gebruik gemaakt van mijn kennis en expertise en zijn tevreden over het resultaat! Ben jij de volgende?

4,8 9 reviews

 • Krachtig online heeft mijn website zorgvuldig opgebouwd en vormgegeven.Ralph denkt mee over de doelstellingen van de website en het realiseren hiervan. … meer
  Avatar Wilfried Dries ★★★★ een jaar geleden
 • Ralph Mol is een warmhartige man, met het hart op de juiste plaats. Hij is altijd de eerste om te hulp te schieten. Op een zeer rustgevende en duidelijke … meer manier geeft hij advies waar je ook 'echt' iets mee bent. Het is een voorrecht voor mij om Ralph in mijn netwerk te hebben. Wil je zelf ook meer grip krijgen op jouw Wordpress website? Neem dan zeker met hem contact op. Je krijgt een persoonlijke opvolging en training, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering. Bedankt Ralph voor jouw meerwaarde!Vriendelijke groeten,Coraline
  Avatar Coraline Steingueldoir ★★★★★ 11 maanden geleden