Ga naar de inhoud

Helpdesk voor kleine en grote problemen

 • Leestijd 2 min

Heb jij dat wel eens? Dat je ineens een probleem hebt met je website of webshop?

 • Een plugin die moeilijk doet na een update?
 • Een “white-screen” wanneer je wilt inloggen in je website?
 • Een onverklaarbare hoeveelheid SPAM die verstuurd wordt via jouw website?
 • en zo nog veel meer…

Dit zijn situaties die vaak veel tijd kosten om zelf op te lossen, als het je al lukt. Veelal zijn de oplossingen vrij technisch en niet voor iedereen zomaar uit te voeren. Je maakt het misschien alleen maar erger.

Gelukkig is er een makkelijke oplossing!

Heb je een probleem en kun je het zelf niet oplossen, dan schakel je natuurlijk Krachtig Online in. De helpdesk voor kleine en grote problemen van jouw website of webshop.

Wat voor jou ingewikkeld lijkt is, is voor mij waarschijnlijk een kleinigheid. Je kunt eenvoudig contact met me opnemen om jouw probleem te bespreken.

Ralph Mol Krachtig Online

Het bewijs

Deze klanten hebben inmiddels gebruik gemaakt van mijn kennis en expertise en zijn tevreden over het resultaat! Ben jij de volgende?

4,8 11 reviews

 • Voor Bever Innovations te Zierikzee heeft Ralph Mol - Krachtig Online onze 3 websites geoptimaliseerd. We hebben deze websites in eigen beheer, maar Ralph … meer onderhoudt ze, ondersteunt mij met IT zaken en helpt waar nodig! O.a. omdat er veel beeldmateriaal gebruikt wordt, werden ze steeds trager. Na de optimalisatie van Ralph zijn ze heel veel sneller - zowel op pc als mobiel. Ook geeft Ralph goede tips en tricks - uitleg hoe nog meer te verbeteren. Altijd snel met hulp en antwoord.Ralph is een superfijn persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader!
  Avatar Liesbeth van Deemter ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Ralph is een krachtige professional die snel reageert op vragen die ik heb over mijn website op WordPress. Hij heeft ontzettend veel kennis en kunde over … meer de mogelijkheden van WordPress, maar ook zijn service vanuit Krachtig is zeer goed. Ook als mens is Ralph een fijne vent om mee samen te werken. Ik ben al jaren een tevreden klant!
  Avatar Angelique / AMG Coaching ★★★★★ 2 jaar geleden