Ga naar de inhoud

Ben jij voorbereidt op de volgende storm?

  • Leestijd 2 min

Ben jij het weekend goed doorgekomen? Niet van je fiets gewaaid? Geen stormschade?

Gelukkig zagen we de storm al van ver aankomen. Er waren voldoende waarschuwingen vanuit de weerstations en de nieuwsprogramma’s. Het zou een paar dagen flink gaan waaien. Corry, Dudley en Eunice zijn inmiddels over ons land heen geraasd en hebben heel wat schade veroorzaakt. Nu Franklin nog en wat komt daarna?

Als je goed hebt opgelet heb je op tijd maatregelen kunnen nemen om schade zoveel mogelijk te voorkomen. Zelf heb ik de tuinstoelen binnen gezet, het net van de trampoline afgehaald en vastgezet en noem zo maar op.

Stel je voor wat er aan schade was geweest als we de storm niet vooraf aan hadden zien komen. Dan was de kans groot geweest dat bijv. de trampoline een tuin verderop terecht was gekomen.

Je ziet een storm, een bedreiging niet altijd ruim van tevoren aankomen. Het is daarom goed om alert te zijn op mogelijke problemen.

Zo is het ook bij de beveiliging van jouw website of webshop.

Op het moment dat alles goed loopt, lijkt er niets aan de hand. Maar gevaar ligt altijd op de loer. Een verouderde plugin, zwakke wachtwoorden, storingen, etc. Allemaal mogelijke kwetsbaarheden voor jouw website waardoor je potentieel gevaar loopt. Gevaar dat je niet aan ziet komen, maar wel kunt voorkomen.

Bereid je voor en laat je niet verrassen door onverwachte problemen!

Wanneer je bewust bent van de mogelijke bedreigingen voor jouw website of webshop, kun je tijdig maatregelen nemen. Zo voorkom je onverwachte problemen en heb je een back-up plan achter de hand.

Weet je niet goed hoe je dit op kunt pakken? Geen probleem!

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Met de producten en diensten van Krachtig Online maken we jouw website of webshop veilig en betrouwbaar.

Samen zorgen we ervoor dat jouw website of webshop bestand is tegen komende stormen.

Meteen actie ondernemen?

Laat je website analyseren om kwetsbaarheden te ontdekken of sluit meteen een onderhoudscontract voor jouw website of webshop af. Eenvoudig via de webshop.